Γνώρισέ με

ΓΕΙΑ ΣΟΥ! ΕΙΜΑΙ Η ΘΑΛΕΙΑ.

Designer, μαγείρισσα, yogi, σε αναλογία 1,5/1/0,5. Θεσσαλονικιά. Μεγάλη λάτρης των αβοκάντο.

Η ιστορία πίσω από αυτό το site

Πειραματίζομαι στην κουζίνα για μια δεκαετία και εδώ μοιράζομαι τα αποτελέσματα αυτών των πειραματισμών.

Μπορεί να δεις κάποια υλικά που δεν τα έχεις συνηθίσει και ελπίζω οι συνταγές μου να σε ιντριγκάρουν να τα βάλεις στη ζωή σου. Η φιλοσοφία είναι οι πλήρεις και υγιεινές τροφές, που με γεμίζουν χαρά.

Πιστεύω ότι η μαγειρική είναι ένα είδος διαλογισμού. Χρησιμοποιώντας υλικά που προέρχονται όσο γίνεται περισσότερο από τη φύση, γεμάτα θρεπτικά συστατικά, με ποικίλα χρώματα και αρώματα, η μαγειρική μπορεί να γίνει πραγματική απόλαυση. Εύχομαι να μπορέσω έστω και λίγο να σου μεταδώσω αυτό το συναίσθημα.

Έχω δοκιμάσει κατά καιρούς διάφορα είδη διατροφής. Ήμουν χορτοφάγος και αργότερα vegan για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Χάρη στους εναλλακτικούς αυτούς τρόπους διατροφής, δοκίμασα να αντικαταστήσω κάποιες τροφές με κάποιες άλλες και αυτές οι τροφές έμειναν μαζί μου μέχρι και σήμερα. Θα σου μιλήσω για αυτές εκτενώς και θα σου δείξω τρόπους να τις βάλεις στη ζωή σου.

Μέσα από αυτές τις δοκιμές, έμαθα να ακούω το σώμα μου και να καταλαβαίνω τι του αρέσει και τι όχι, τι του ταιριάζει και τι όχι. Η Μαρί Κόντο λέει ότι όταν πιάνουμε κάτι που μας γεμίζει χαρά, το σώμα μας κάνει ένα χαρακτηριστικό ήχο “ching!”. Το ίδιο συμβαίνει και με τις τροφές, αρκεί να δώσεις λίγη προσοχή και να το ακούσεις.

Cooking is about passion, so it may look slightly temperamental in a way that it’s too assertive to the naked eye.

Gordon Ramsay

Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη που είσαι εδώ.

Ελπίζω να βρεις κάτι χρήσιμο σε αυτές τις σελίδες. Αν έχεις οποιαδήποτε ερώτηση ή πρόταση, μπορείς να μου στείλεις μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Έχεις κάποια συνταγή που θέλεις να μοιραστείς μαζί μας σε αυτό το site; Θα χαρώ να τη στείλεις εδώ και να την ανεβάσουμε για να τη δοκιμάσουν κι άλλοι — εννοείται όλα τα credits δικά σου!


Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.